Schiphol airport

Taxi Delft Schiphol Airport 

Voordelige Taxi naar Schiphol”
Voor u een wens, voor ons een begrip. Onze klanten willen graag op een betaalbare manier naar Schiphol gebracht worden.
Nooit meer haasten, maar wel relaxed met de taxi naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport vanuit de Regio of waar dan ook in de Nederland: dat is wat we u bieden.

Wij zijn uw specialist in Schiphol vervoer voor vaste lage prijzen.

Wij bieden bij kwalitatief hoogwaardig vervoer voor u gunstige tarieven. Dit realiseren we door het grote aantal taxi ritten dat wij dagelijks van en naar de verschillende luchthavens verzorgen.

U reist alleen of met uw eigen gezelschap. Wij spelen graag in op uw wensen en bieden juiste- en persoonlijke verzorging. De Schiphol taxi zorgt dat u van huis of kantoor op tijd wordt opgehaald en op het geplande tijdstip aankomt op Schiphol.

Wij vervoeren behalve van en naar Schiphol ook naar diverse luchthavens zoals Rotterdam Airport, Maastricht Aachen Airport, Eindhoven Airport & Brussel Airport.

 

Werkwijze bij het ophalen van Schiphol

Taxi Delft schiphol airport
Taxi Delft schiphol airport

1 –TVD u zodra u geland bent, tenzij anders afgesproken.

2 – Wanneer u uw koffers heeft, begeef u dan naar de centrale uitgang.

3 – Buiten, onder het grote algemene TV-scherm treft u onze taxi. Bij onduidelijkheden of het niet kunnen vinden van de taxi direct bellen voor verdere begeleiding. U herkent aan de logo op de zijkant van onze auto´s.

BELANGRIJK Houdt uw mobiele telefoon na de landing aan zodat eventuele communicatie mogelijk blijft. Bij problemen met de bagage of douane vragen wij u vriendelijk onze diensten onmiddellijk te bellen zodat we de chauffeur kunnen informeren over dit oponthoud. Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer dient u dit steeds te melden aan onze diensten zodoende we tijdig nieuw vervoer kunnen organiseren en dat er geen nodeloze wachttijden ontstaan.

Mijn vlucht heeft vertraging, of komt veel eerder aan.
Dit is geen enkel probleem. Als u het juiste vluchtnummer heeft doorgegeven dan kunnen wij precies zien hoe uw vlucht ervoor staat.
De chauffeur zal dus gewoon op tijd voor u klaarstaan. Daarom is het heel belangrijk dat u tijdens het boeken het  juiste vluchtnummer invult.