algemene voorwaarden

U dient klaar te staan bij vertrek. U dient rechtstreeks van A naar B vervoerd te worden.
Taxi maximaal 4 personen met 3 harde koffers met handbagage.
Indien meer dan 3 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een stationwagen.

Let op : Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsnacht, Koningsnacht, Koningsdag of ‘s avond en bij extreme weersomstandigheden zijn onze actie tarieven niet van toepassing!  

Aansprakelijkheid

TVD kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv. files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist.U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn. TVD houdt zich ten alle tijden het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreem verkeerchaos, weersinvloeden, aanslagen etc. U kunt er op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Betalingswijze

Wij accepteren Contant,Op rekening en Pin voor pinnen zijn extra kosten  € 2,50,-
Creditcards zoals Visa, Eurocard, Mastercard en American Express extra kosten € 4,50 maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Privacy bescherming

TVD houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. TVD zal niet uw persoonsgegevens aan derden doorgeven.

Annuleren

Annuleren kan alleen binnen 12 uur voor aanvang rit opdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen.
Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.